***  BIDDEN IN TIJDEN VAN AFSTAND EN VERWACHTING ***

gebedenboekje uitverkocht
100 mensen steunden nietalleen.nl

bidden als teken van hoop

“Als alle dagen op elkaar gaan lijken, als afstand houden en mondkapjes de norm zijn geworden, als thuiswerken weer standaard is, dan zijn we een beetje sprakeloos geworden en missen we de structuur in ons leven. We hebben geen houvast meer en moeten iedere dag opnieuw uitvinden. Daar worden we moe van, op den duur moedeloos.

We verlangen naar een ritueel dat ons weer vaste tijden geeft en daar ook een heilige tijd van kan maken. Het gebed is het oudste ritueel. Als je bidt gaat de hemel open en kun je weer verder zien, zelfs als je thuis zit. Als je bidt kom je thuis, bij je ouders, je grootouders en bij God. Als je bidt ervaar je ten diepste dat je niet alleen bent. Als je bidt verdwijnt de wereld van afstand en mondkapjes en mag je ervaren dat je met je naasten en met God verbonden bent in je eigen hart. Daar is ruimte voor hoop en perspectief.” (Uitgever Leo Fijen op Facebook).

Daarom is er nu het boekje ‘Van Allerheiligen tot Kerstmis. Bidden in tijden van afstand en verwachting’. Met bijdragen van Herman Finkers, Anselm Grün, Antoine Bodar e.a.

Actie voor omgeving Tilburg/Waalwijk

 

Met onze speciale actie kon jij dit prachtige boekje verkrijgen én mensen helpen die in nood zijn door de coronacrisis.

€7 van de verkoopprijs ging naar de wereldwijde hulp in de nood die veroorzaakt wordt door de pandemie.

 

Over het goede doel

Corona raakt ons allemaal: blijf om elkaar geven

Van Apeldoorn tot Afghanistan en van Rotterdam tot Rwanda: de gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal. Dichtbij, in onze huizen en onze steden. Verder weg, bij onze medemensen over de hele wereld.

Daarom is EO Metterdaad een noodhulpcampagne gestart om jou de mogelijkheid te geven ook financieel te helpen. Dat doen we samen met de initiatiefnemers achter #Nietalleen.nl en met de andere hulporganisaties in ons netwerk. Zij doen wat ze kunnen om mensen in nood te bij te staan. In Nederland én wereldwijd. Met jouw gift steun je hun belangrijke werk.

 

Houd moed heb lief